Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 24-03-2020

Driftstimer

Åbningstider fastsat d. 24-03-2020
mandagma
09:00 – 16:00
tirsdagti
09:00 – 16:00
onsdagon
09:00 – 16:00
torsdagto
09:00 – 16:00
fredagfr
09:00 – 16:00
lørdagLukket
søndagLukket
Lukket nu.
Åbner i  16 h 56 min.
16 h 56 min

Forretningsinformationer

CVRP-nr
DK34703485

Beskrivelse

Drytech har med Drymat System specialiseret sig i fjernelse af fugt i kældre og kældervægge ved brug af elektro osmose. Med strømmen kan fugt drives ud af kældervægge, så man igen kan få en tør kælder og et godt indeklima.
Fordelen ved Drytech er, at man undgår et kæmpe gravearbejde, som er tilfældet ved anskaffelse af omfangsdræn, og desuden vil løsningen med Drymat System være mange gange billigere end omfangsdræn


Firmabeskrivelse
Drymat System fjerner fugt i din kælder ved hjælp af elektro osmose. Teknologien bag Drymat System er relativt simpel. Systemet består af en strømførende ledning, elektroder og en lille boks. Ved monteringen skjules ledning og elektroder i væggene, så det eneste du faktisk kan se efter monteringen og renovering er selve Drymat boksen.

Når Drymat System er aktiveret, sendes der svage impulser af jævnstrøm ind i murværket, så vandet i væggene bliver positivt ladet.

Dernæst bliver et negativt ladet spyd placeret i den omkringliggende jord, og spyddet tiltrækker det positivt ladede vand. På den måde bliver vandet ledt væk fra murværket og ud i jorden omkring huset og forhindrer samtidig også en ny opstigning af fugt i ejendommen.

Fordelene ved Drymat System
Der er mange fordele ved at benytte sig af Drymat System til at komme fugt fra kælderen til livs. Drymat System har både en klar økonomisk fordel, og så er det utroligt effektivt. Der er mange penge at spare ved at benytte dig af Drymat System i forhold til de traditionelle løsninger, og systemets strømforbrug er på mindre end 10 kr. pr. måned.

Andre fordele ved Drymat System er, at systemet ikke kræver store og besværlige bygningsmæssige ændringer, og så er det 100 % vedligeholdelsesfrit. Systemet er desuden selvregulerende, forstået på den måde at, spændingen reguleres automatisk alt efter væggens fugtniveau.

Drytech giver 20 års garanti på de skjulte installationer
Drytech bruger kun ædelmetaller i vores installationer. Det betyder at installationen er sikret mod rust, ir og ætsninger. Dette sikrer dels en lang holdbarhed og dels en vedvarende god kontakt mellem vores elektroder og væggen.
Stikord:
Elektro, Kælder, Kældervægge, Osmose, Fugtig, Fugtige, Drytech, Fugttjek
Serviceområder
Drytech dækker hele Danmark
Talte sprog
Dansk, Engelsk

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Drytech!

Del dine erfaringer!

Facebook